گروه برنامه نویسی و طراحی سایت « وبیک »
مجتبی یوسفی
نویسنده : مجتبی یوسفی

ارسال تیکت
  تیکت
برای هر یک از موارد زیر می توانید از این بخش استفاده نمایید:
- سفارش طراحی سایت جدید
- پیگیری سفارش های قبلی
- گزارش مشکل پیش آمده
عضویت در خبرنامه
  عضویت در خبرنامه
ما هم مثل شما از اسپم خوشمان نمی آید ، با عضویت در خبرنامه سایت هر ماه یک الی دو ایمیل برای شما ارسال می شود.
آمار بازدیدکنندگان
  آمار بازدیدکنندگان
کاربران آنلاین : 1
بازدید های امروز : 38
بازدید های دیروز : 511
کل بازدید ها : 1,105,146
پر بازدید ترین روز : 1402/12/20
بیشترین بازدید : 3658



اچ تی ام ال ۵ و پشتیبانی آن در اینترنت اکسپلورر

اچ تی ام ال ۵ و پشتیبانی آن در اینترنت اکسپلورر

مدتی است که نام اچ تی ام ال ۵ بر سر زبانها افتاده است و هر روز استفاده از آن فراگیر تر می شود. ولی هنوز بسیاری از طراحان وب لزوم استفاده از آن را احساس نکرده و همچنان با نگارش های قبلی آن به طراحی می پردازند و تصور آنها این است که هر آنچه نیاز است با نگارش های قبلی می توان انجام داد و نیازی به امکانات جدید اچ تی ام ال ۵ نیست. شاید هم عدم دلیل استفاده از اچ تی ام ال ۵ وحشت آنها از استفاده از تکنولوژی روز یا عدم داشتن منابع کافی باشد.

با این حال مهمترین دلیل استفاده از اچ تی ام ال ۵ ساختار آن است نه امکانات آن. اگر چه امکانات زیادی به اچ تی ام ال ۵ اضافه شده است ولی ساختار آن که گامی است به سوی وب معنایی استفاده از آن را الزامی می نماید. در نگارش های قبلی اچ تی ام ال تمامی نوشته ها هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر نداشتند و کلیه موتورهای جستجو از روی پارامترهایی از جمله فرکانس تکرار کلمات سعی در درک محتوی صفحه می نمودند. ولی ساختار اچ تی ام ال ۵ تفسیر موتورهای جستجو از صفحه شما را دقیقتر و صحیح تر می نماید.

در هنگامی که کاربر از مرورگرهای پیشرفته و استانداردی همچون گوگل کروم، سافاری، فایرفاکس یا اپرا استفاده می کند، مشکلی در رندر و نمایش صفحه وجود نخواهد داشت. ولی از آنجا که همیشه شرکت میکروسافت سالها از تکنولوژی روز دنیا عقب است و مرورگر بسیار بی کیفیت اینترنت اکسپلولر این شرکت به دلیل وجود آن در سیستم عامل ویندوز به صورت پیش فرض، متاسفانه تعداد کاربر نسبتا قابل توجهی دارد، کار با اچ تی ام ال ۵ بسیار دردسر آفرین می گردد.

در دوره ای که در امتیاز دهی اچ تی ام ال ۵ از ۴۵۰ امتیاز، گوگل کروم نگارش ۱۳.۰.۷۸۲ با ۳۴۱ امتیاز در جایگاه اول، موزیلا فایر فاکس نگارش ۶.۰ با ۳۱۳ امتیاز، اپل سافاری نگارش ۵.۱ با ۲۹۳ امتیاز، اپرا نگارش ۱۱.۵۰ با ۲۸۶ امتیاز از اچ تی ام ال ۵ پشتیبانی می کنند، میکروسافت اینترنت اکسپلورر نگارش ۹ که آخرین محصول این کمپانی معظم است و بسیار بر روی پشتیبانی از اچ تی ام ال ۵ مانور می دهد تنها ۱۴۱ امتیاز کسب می کند که بسیار عدد تاسف باری است. این عدد در نگارش های قدیمی تر این مرورگر بسیار وحشتناک تر است. نگارش ۸ این مرورگر امتیاز ۴۱ و نگارش ۷ آن امتیازی معادل ۲۶ را دارد که مقایسه این امتیازها جواب لازم را به شما می دهد.

اما تکلیف با اینترنت اکسپلورر چیست؟ متخصصین وب مدتهاست که بر روی حل این مشکل کار می کنند. نخستین بسته نرم افزاری که جهت حل این مشکل به صورت عمومی استفاده گردید، اچ تی ام ال ۵ شیو نام دارد که توسط جان رسیگ توسعه دهنده JQuery تولید گردیده است که با کمک توابع جاوا اسکریپتی همچون createElement تگهای جدید اچ تی ام ال ۵ را به اینترنت اکسپلولر معرفی کرده و باعث گردیده است که مشکل اعمال استایل ها بر روی تگ های اچ تی ام ال ۵ در اینترنت اکسپلورر حل شود. از سوی دیگر دن ادواردز پروژه دیگری را تحت عنوان آی ایی ۷ جی اس در دست اجرا دارد که نگارش های مختلف آن تا حدودی باعث پشتیبانی نگارش ها مختلف اینترنت اکسپلورر از جمله اینترنت اکسپلورر های نگارش ۶، ۷ و ۸ می شود. با کمک این توابع می توان بدون نگرانی از اینترنت اکسپلورر دنیای اچ تی ام ال ۵ را تجربه نمایید.

منبع :
تعداد بازدید : 3851


دیدگاه شما